BruusQ terug als trio …

Bierhuys Woerden Oktober 2018

Na ongeveer een jaar afstand van de band BruusQ te hebben genomen is het originele trio, Marco, Ivan & Dimitri weer bij elkaar onder de naam BruusQ. Enthousiast en met veel nieuw werk zijn de mannen hun terugkeer op het podium aan het voorbereiden.

Enkele ‘stijl-omzwervingen’ en toevoegingen aan het instrumentarium bleken niet het gewenste resultaat op te leveren. BruusQ is nu, anno 2019, terug naar haar basis: twee akoestische gitaren, één cajón en drie mannenstemmen.

Nieuwe liedjes, ook van Ivan, kleuren de presentatie van het bekende materiaal, waaruit een gevarieerde selectie is gemaakt. In deze vorm hoopt BruusQ de podia weer te gaan bestijgen en als vanouds haar publiek te bereiken.

Tot snel. Tot BruusQ!

Een gedachte over “BruusQ terug als trio …

Reacties zijn gesloten.