Optreden de Hommel

Gisteren hebben we in muziekcafe de Hommel in Vlaardingen gespeeld. Jammer van het weer, dus weinig publiek, maar beste mensen wat een gave tent. Op het moment dat je daar binnenkomt als muziekliefhebber voelt het als een warme deken. Hele goeie sfeer:-). Een aanrader voor iedereen die van goede (live) muziek houdt.

Ondertussen begint de muziek voor ons nieuwe liedje vorm te krijgen in mijn hoofd, en op mijn gitaar. Ik weet niet goed hoe het komt, maar ik voel een soort van rockbeat/rockrif….zal wel te maken hebben met de tekst. Best pittig, maar waar. Raar is dat ik tegelijkertijd ook heel druk ben met een heel klein liedje. Had een stukje tekst gekregen van Inge Swart uit Almere, en dat leidje is nu bijna af.

Tsja, straks eerst even op vakantie (lekker eten, drinken, schrijven, zwemmen, muziek maken), enz, enz….en daarna weer vol aan de bak